länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 13 juli 2014

Tags

Hej igen.

Först tänkte jag börja säga att jag verkligen rekomenderar metallplattan som finns som tillbehör för att stansa ut dies. Vi har väl alla mött på dies som är riktgt jobbiga och vi sliter nästan av oss håret för att de inte riktigt skär igenom som de ska så vi får veva och veva och veva, sen lägger vi något extra papper mellan och vevar igen. Men med denna så slipper jag allt det där. Det räckte att köra igenom två gånger med min svåraste och värsta die så satt det som ett smäck. Jag bara älskar den och jag som var så tveksam till den i början.


Idag tänkte jag visa lite olika tags som jag pysslat ihop. Jag älskar verkligen att göra tags då det är enkelt och smidigt, perfekt storlek på dem bl.a Man kan ha dem till en massa saker, dekorationer till blommor, vinflaskor, istället för kort och m.m.


Här ser ni de fyra som jag gjorde. Lite olika färger och två av dem är lika bara att jag gjorde dem i olika färg de andra två är helt olika.


Först ut är det rosa och vita. papper från Maja design sofiero. Lerfigurer från Martha Stewart likaså leran. den underbara rosen är Primas visst är den läcker. Dies från Joy och little B. Bandet, spetsen, halvpärlor och charmnyckeln finns hos Moa med.

Den helt underbara Primarosen och under det en läcker spets.
Den läckra fjärilen och här skymtar ni även de rosa halvpärlorna som jag satte runt little B ramen likaså min nya favorit dien från Joy. Tittar man riktigt noga ser man även att jag torrembossat pappret med en embossingfolder med prickar. Blev riktigt läckert.Gjorde ytterligare en likadan fast i svart.
Här satte jag joydien lite utanför istället dock.


Sen gjorde jag ett i blått och använde den ursnygga mariannedien med klockan. Spetsen är också från Moa. satte även på en magnoliaträdgren med lite blommor på och dekorerade med rhinestones.


Denna torrembossade jag med men med mönster av hundben och tassavtryck så då hittade jag en charm här hemma med ett hundben som jag tyckte kunde passa.


Kanske att man lite svagt kan skymta embossingen på maja pappret bakom på bilderna.en avslutade jag med ett riktigt sommarkort med dies sommardies från joy. Bikini och flip flops.
Flaggorna kommer från magnolias nya die clubkit men det finns flera olika läckra dies som passar kanon bl.a från la-la-land hos Moa.


Det är ju sommar så visst ska en fjäril på också.
Dekorationer med rhinestones både på bikinin och flip flopsen givetvis. 

Hoppas ni gillade det.
Kram PiaPuma

Material från Moa pyssel

Mönsterpapper


Dies2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow så snygga tags allihop!! Tack så mycket för inspirationen, nu vill i alla fall jag sätta ihop ett par fina tags! kram Lotta

Eivor Larsson sa...

Jättefina tags och älskar dina fina detaljer!
Kram från mig,
Eivor/Ejja