länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 11 juli 2014

Kort i Brunt

Hej på er!!

Idag vill jag inspirera er med ett bra och ha kort till alla födelsedagar som är.....
Lider ni av värmen eller är ni sådana som trivs som fisken i vattnet?
Själv så trivs jag lite bättre med kyla än med värme, så då passar det bäst att sitta inne och pyssla ;)Ibland är det skönt att inte behöva lägga ner timmar på att färglägga ett motiv utan bara stämpla ett som du kan använda, som detta motivet från joy, jag älskar det, moa har måånga olika motiv du kan välja mellan.

 Charms är något som jag ofta använder, jag gillar det rustika i det som blir, moas har massor av härliga charms, till detta kortet använde jag mig av en läcker fjäril.
Det vita bården är en dies som kommer från joy, noor design och heter fransk lilja.
Pappret kommer från maja design - vintage spring basics och jag är så glad att moa har det märket i sitt sortiment.
 Här kan ni se den vita läckra rosen, kommer från prima, dem bruna blommorna kommer från petaloo.
Under dem skymtar en lampa fram, från prima den med - så ljuvlig, man vill nästan inte röra sådana dekorationer, men så tycker jag efter ett tag - ta den;  den kommer bli så bra på ditt alster och då gör jag så ;)  Några stjärnknappar får också vara med.
Jag har även här en bård under, denna är rätt ny från joy, noor design - scalloped bård, visst är den så vacker.

Nu vill jag önska er alla en härlig helg.

Kram Johanna.


Material som kommer från Moapyssel:

Papper  maja design - vintage spring basic
Dies, noor design  fransk lilja  och scalloped bård
Charms - fjäril
Blommor; prima och petaloo
Lampa - prima

1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Vilket fint och vackert kort du gjort. Jag tackar för tipset att inte behöva färglägga, du har så rätt! Stämpeln är så vacker som den är.
Kram från mig,
Eivor/Ejja