länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 23 augusti 2014

De underbara stämplarna på Stempelglede!

Hejsan!

Det är så roligt med nya stämpelmärken! Det riktigt kliar i fingrarna! Men det är lite information jag skulle vilja få fram om de här stämplarna. Gunhild som designar de här stämplarna i vårt grannland Norge har gjort en bra tutorial på hur man bäst använder hennes foto-stämplar. Se den på engelska här: tutorial stämplarDär tar hon bland annat upp saker som vilket papper och vilket stämpelbläck som passar bäst. De flesta av hennes stämplar är omonterade och därför har jag redan beställt hem Ez-mount. De borde komma nästa vecka. Det går ju att använda Tack n peel som vi har hemma, men de tror jag bara man bör använda på de övriga stämplarna, de med mönster och text. Som den här tex:


Jag tror det går bra med den här. Visst vill ni att jag ska öppna en förpackning och kolla efter? :)
Ni vet att jag gör allt för er, er vilja är min lag! Så långt jag kan gå i alla fall. 

Den som är monterad är underbara Maribel!


Men hon är ju en foto-stämpel och bäst är det att stämpla henne på glossy papper med Ranger's Archival Ink som vi inte har hemma än. Mest pga av att jag inte visste detta innan jag beställde stämplarna. 

Må så gott och se gärna alla stämplarna här:

Kram Lotta


Inga kommentarer: