länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 24 augusti 2014

Kort med mina egna stämplar!

Hejsan!

Lotta här som bloggar ett kort med mina egna två stämplar som jag designat idag (tog ett tag men ack så skoj!). Jag tänkte mig tack-stämpeln som motiv. Och på baksidan av kortet har jag använt mig av handgjort-av-stämpeln. Och så har jag använt mig av den alldeles nydesignade vattenstämpeln. Att använda en vattenstämpel på sina alster gör man för att ingen ska kunna stjäla ens fotografier och hävda att de är upphovsmännen. En del gör så, helt otroligt, men det är sant. Därför ska man skriva sitt namn eller använda en vattenstämpel på det man skapar och visar upp på nätet.

digital stämpel

Här har jag använt min egen stämpel Tack. Den är ingen freebie men man kan få den gratis om man är kund hos Moa Pyssel. Den finns här: Tack-stämpel
Det enda jag ber om är att du berättar att det är Moa Pyssels stämpel när du använder den.

digital stämpel

Här ser ni baksidan av kortet. Jag har använt min nya Handgjort av stämpel. Den kostar 20 kr och jag skriver in ditt namn och skickar den till dig så fort du har meddelat mig vilket namn du vill ha i stämpeln. Den finns här: Handgjort-av-stämpel

Dessutom ser ni på dessa båda fotografier mitt nya vita vattenmärke. Jag måste nog lära mig lite mer om vattenmärken, men jag har tänkt att sälja vattenmärken för en liten slant också sedan. 
Det känns otroligt roligt att ha skapat med sina egna produkter.
Hoppas du tycker om dem också! kram Lotta


Inga kommentarer: