länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 14 september 2014

Blått kort

God helg på er!

Idag är det söndag och valdag men även givetvis min bloggdag. Så idag tänkte jag visa ett kort i blått där jag använt mig av de nya helt underbara stämplarna från stempelglede som Moa fått in. Bara älskar dem.

Jag har använt mig av stämplar i dessa två ark, follow your heart och vintage garden.

Pappret valde jag från förra julserien med Maja design  men stämplade kanterna med en av stämplarna i kitet. Lite lerdekorationer satte jag på och Moa säljer flera helt underbara olika sorters dekorationer samt lättviktsleran som jag använt mig av.


 Här ser ni kortet i sin helhet.


Den underbara stämpeln från stämpelglädje. Även runt kanterna på den bilden har jag använt mig av samma stämpel för extra effekt som på det blå bakgrundspappret.


 Här kan ni se det på närmare håll.

Många kramar 
Pia Puma

Material från Moa pyssel.

Mönsterpapper Maja design

Stämpelglädje

Dies

Martha Stewart 


4 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow så snyggt kort Pia!! Helt underbart! Ja, stämplarna från Stempelglede är så vackra! och i dina händer blir de ren konst! kram Lotta

Jan sa...

Wonderful card xx Jan

Brawny x sa...

Wow this is absolutely gorgeous x

Eivor Larsson sa...

Helt underbart vackert! Stämplarna är verkligen så fina och jag älskar hur du dekorerat kortet!
Tack för inspirationen!
/Eivor