länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 13 september 2014

Jul med Magnolia

Hejsan!

Ja, till julen så är det inte mycket som slår Magnolias produkter, tycker jag.
Dies i underbara former som ger julgranar, skog med snö eller stora härliga snöflingor.

Stämplar som är underbara som de är eller vackra bakgrunder med motiv. Riktigt juliga motiv med Tilda och Edwin eller mer vintriga i största allmänhet.

Jag ville berätta lite mer om produkterna jag tagit hem från Magnolia i veckan.


Den här stämpeln har jag velat ha en tid. Den passar nog bra både till julkort, dop i vintern eller kanske ett vinterbröllop? Eller som motiv på ett gratulationskort till någon som fyller år under den kalla mysiga vintertiden vi har i Sverige. Den kostar 109 kronor och du hittar den här: Old swedish church.


Den här stämpeln har jag inte testat än, men jag fick ett kort av en scrappande vän en jul med det här motivet och blev kär. Så underbart fin! Den kommer absolut finnas med på ett par julkort från mig. Den heter Joyful Tilda och finns här: stämpel från Magnolia


Den här snöflingan har jag testat ett exemplar för att se om den var svår att stansa ut. Det är den inte! Det gick som en dans. Jag har lite erfarenheter från ett annat märke med en liknande som det var mycket svårare med, men som sagt, den här skar som smör i cardstock. Jag gillar den!
Den kostar 149 kr och det är förstås inklusive frakt. Den finns här: Big cozy snowflake.


Den här fina hjärt-swirlen har också bra kvalitét när man skär ut den i big shoten. Den heter My love heart och kostar 159 kronor, också inklusive frakt. Den finns här: My love heart

Det har kommit in en massa annat nytt i lager på butiken också, nya dies från Marianne design t ex. Jättefina! Butiken är alltid öppen för dig! Och alla dies och alla stämplar är alltid fraktfria.

kram Lotta


Inga kommentarer: