länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 8 oktober 2014

God Jul med Magnolia

Hej,

Idag visar jag mitt första julkort! Jag brukar inte göra så många för att jag "hinner" aldrig, så i år kanske får jag ihop ett par fler än vanligt. Jag har använt mig av den söta stämpeln Joyful Tilda från Magnolia. De är verkligen så fina alla olika stämplar från Magnolia.
Denna vecka (onsdag - onsdag) har Moa Pyssel ett specialerbjudande på just Magnolia stämplar. Priset för utvalda stämplar är 69 kr!!

Tillbaka till mitt kort som går i beige, vitt, grått och rött.

Jag har målat stämpeln med Copic Sketch, stansat ut motivet med en dies från Spelbinders och fäst på 3-D kuddar.
 
Blommor vill jag självklart dekorera mitt kort med och jag har mixat både röda och vita, blir juligt och fint. Båda blomsorterna är pappersblommor och mycket trevliga att arbeta med. De röda är underbara i färgen och kommer att användas på fler julkort känner jag. Jag har också dekorerat mitt kort med en dies från Magnolia. Ett "swirligt" skirt hjärta som jag tycker är så underbart.
 
 
De papper jag använt kommer från Pion Design och finns självklart hos Moa Pyssel, storleken är 6x6 och passar perfekt till kort. Julhälsningen är en digi-stämpel som är gratis och enkelt kan beställas. Jag har här skrivit ut den på ett mönstrat papper och fäst en liten fin halvpärla på.

Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er en trevlig onsdag!
 


2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow så fint julkort! Och den underbara kortstommen är på väg tillbaka i lager! Mångas favorit redan. :) kram Lotta

Chris_P sa...

Superfint!!