länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 22 december 2014

...En riktigt GOD JUL...

Hej!

Årets sista kort från mig blir verkligen av det enklare slaget. Jag fick en idé om att jag bara var tvungen att ha tag i en öppen spis-die: och tänk att världens bästa DT Mama / proffsigaste butiksinnehavaren lyckades trolla fram just exakt en sådan! Märket är LeCrea Design och seten är fulla av välgjorda dies att kombinera ihop! Nu är det abar att attackera spillbitshögarna och massproducera kort! :-)

...Premiärkortet blev enklaste, snabbaste, men visst är delarna
superläckra! Både tillsammans men även för sig...

...Embossingdetaljerna är världsklass, inte sista dien från
LeCrea Design som jag kommer köpa!


Önskar Er alla en underbar Jul!

Kramar
//Cattie

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh ja, jag förstår att du tyckte om det här setet. Jättefint kort! kram Lotta