länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 4 mars 2015

Gratulationskort med Joy!

Hej,

Det kort jag visar idag har en vacker stämplad blomma från Joy! som motiv. Jag har också provat att göra en egen blomma till detta kort och den blev fin, så det kommer jag att prova igen.

Jag har sytt runt pappret och stansat ut ett par ramar med en vacker dies från Spellbinders.

Jag gjorde blomman i samma färg som bakgrundspappret, fäste ett par pastiller i och vips så var den färdig. Texten är skriven med fina silvriga stickers bokstäver. Jag tycker ju om att ha olika material på mina alster, så på detta kort fäste jag ett litet hjärta i näver och en vit spets.


Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er en fin onsdag!
Kram från mig,
 

2 kommentarer:

Lotta sa...

Underbart vackert kort Ejja! kram Lotta

Cattiegirl sa...

Så vackert!
Ljuva färger! Vid tillfälle önskas gärna en beskrivning på hur man gör så fina blommor! :-)
//C