länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 18 mars 2015

Vintagekort med olika dies!

Hej,

Idag visar jag ett kort med vintage-känsla och många dies. Jag har använt en kortstomme i cardstocket Kraft och Lotta var snäll och stansade ut formen på det med en av de många fina kantstansar från Martha Stewart som finns i butiken. Erkänner att jag tycker väldigt mycket om den och jag gillar att den blir lite större, 16,5 x 16,5 cm.

Papprerna jag använt är från ett Paper Pad från Teresa Collins och har en vacker gammelrosa färg. Jag har jag klippt ut en blomma från pappret och fäst på en tag, blev en fin detalj. Jag har dekorerat kortet med stora härliga blommor från Magnolia och Prima, ett par blad i trä, seam binding och även olika dies från bl.a Joy! och La-La Land Craft.

Den söta vimpeln är verkligen underbar och ett par små blommor "håller" den uppe. Jag tycker det blev en fin detalj med de små blommorna från Wild Orchid som avslutning. Tyvärr är dessa tillfälligt slut i lager, men påfyllning sker hela tiden till butiken, så håll utkik.

Kortet i sin helhet, visst har det en vacker form?!

Material från Moa Pyssel:
Spets
 
Önskar er alla en fin onsdag!
Kram från mig,


2 kommentarer:

Cattiegirl sa...

Superfint kort! Gillar mest den vackra rosetten med de långa böljande banden - effektfullt!
Kram
//C

Lotta sa...

Åh så fantastiskt vackert kort vännen!! Älskar alla softa färgerna och så snyggt dekorerat! kram Lotta