länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 19 juli 2015

Äntligen semester-tag

Hej på er

Hoppas att ni har det bra därute i sommar. Var ett tag sedan ni hörde av mig men det har varit fullt upp med jobbet nu under första semesterperioden men äntligen säger jag så har jag själv nu fått semester. Glädjen och känslan att ha 4 v ledigt går inte beskriva och lite av det tänkte jag dela med mig genom en tag som jag har gjort.
Jag var lite taskig och satte upp den på mitt skåp på jobbet så dem som kommer tillbaka kan se den.


 Jag älskar ju silikonformar, lera och framförallt fjärilar så självklart var jag tvungen att ha med fjärilar för vad är sommar utan fjärilar. Valde lite starka rosa färger på denna vilket är lite ovanligt för att vara mig.
Fjärilen är sprayad med distress ink färg och sedan torrborrstad med inka gold platinum.En textstämpel som är ett set med flera texter som man antingen kan ha alla i en och samma eller dela upp dem i olika fraser. jag valde en av fraserna.
 


Valde att färga in en prima klocka i svart och sedan torrborrsta med inka gold.
 


Här ser man den underbara jippietanten från art impression. Visst är den söt.
 

Tagen i sin helhet.
 

Önskar er en trevlig fortsatt sommar.

Kram Pia Puma

Material från Moa pysselText stämpel

Inga kommentarer: