länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 23 juli 2015

Krympplast is the shit!

Hej,

Åter igen Torsdag och jag, Johanna O, har varit mycket i stugan och egentligen inget stug-väder Fast det har väl inte denna "Sommar" varit heller. Och dum som jag var tog jag inte med mig så många pysselsaker ;)

Jag tänkte i alla fall smygstarta denna helg med ett nytt alster. Denna gång i blåatoner vilket har varit en härlig utmaning. Men med Maja Designs helt underbara mönsterpapper så blev det mycket roligare och trevligare att skapa! :)


Här har jag stansat med Crealies fyrkantiga med stygn runt om! Den är så snygg och jag är så glad
att jag köpt denna!
Jag har stansat ut fjärilar med Martha Stewarts fjärilsstans.
 
Har använt massvis med Blommor, Svannah Grass och Simbinding band.
 
Jag har även testat något som är helt fantastiskt! Krympplast. Jag trodde att en liten text skulle bli oläslig Men det blev alldeles perfekt! Här har jag använt MoaPyssels Grattis-stämpel utstansat med Crealies vimpel die! Krympt med embossingfönen! På detta kort ville jag inte använda någon motivstämpel eller någon stor textstämpel så detta var verkligen något jag gillade att ta med på kortet! Ska jag använda oftare! ;)


Då Maja Designs mönsterpapper har så fint mönster på båda sidorna kände jag att båda sidorna måste få visas!
 
Här är hela kortet!
 
 
Material från MoaPyssel:
 
Kram från Mig, Johanna O
 
 
 
 
 


Inga kommentarer: