länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 29 juli 2015

Bidrag nr 4 och 5 i sommartävlingen

Hejsan!

Det är så roligt att det kommer in en massa vackra bidrag till vår sommartävling!

Idag bloggar jag kort nr 4 som kommer från Anne-Marie. Så här skriver Anne-Marie:

Hej!
Här kommer mitt bidrag till sommartävlingen. Till kortet har jag använt cardstock, tårtpapper och stickers från Panduro, bilden från Graphic 45 och det randiga pappret är loppisfynd.
Kanske kommer min dotter som är nygift att få detta kort.


Lottas kommentar:
Underbart vackert kort Anne-Marie! Jag är säker på att din dotter kommer älska det! Vacker bild och det spirar verkligen kärlek med de röda hjärtana. Kort nr 5 kommer från Carina (Cinna). Så här skriver Carina (Cinna):

Hej! 
Här kommer mitt bidrag till tävlingen med din underbara digitala stämpel. Min första tävling någonsin. 
Mitt bidrag till tävlingen är ett kort. 
Olika spellbinders S2-116 
S4-383, S4-425 
Fjärilen är från memorybox 99095 
Pappret är graphic 45 - lullaby och secret garden.  


Lottas kommentar:
Vad roligt att det är din första tävling Carina! Och vilket kort du bidrar med! Älskar diesen du använt runt den digitala stämpeln, så söt! Underbar bild på barnet och gillar den romantiska stilen du använt jättemycket!
Inga kommentarer: