länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 30 juli 2015

Färglägga med Inka Gold

Tjoho,

Åter igen Torsdag och det betyder att det är jag Johanna O. som visar ett alster! Jag tänkte att eftersom vi är två Johannor i MoaPyssels DesignTeam så tänkte jag hädanefter kalla mig Jojo!

Ännu en vecka har sprungit förbi och snart är det lite helg (vilket för mig betyder lite färgläggning)! ;)
Hoppas ni alla får lite tid för pysslande smått som stort, inte alltid sätta ihop ett alster som är det roliga utan även det små sakerna som leder en dit till det färdiga alstret!

Denna vecka tänkte jag visa ett alster som jag och min DT-mama körde en utmaning med varandra.
Vi bestämde i denna utmaning endast en färg och resten fritt. Färgen vi valde var Guld. Utmaningen var vi väldigt taggade på men när vi väl skulle börja så tog det stopp. Vadå Guld.. Hallå.. Det är bara en färg Men jisses vi hade kunnat valt vilken annan färg som helst utan att den skulle kännas såhär svår.
Efter några dagars(!?) funderande så kom vi igång. Jag valde Färgschema efter en bild jag hittade på Pinterest.

Jag har valt att stansa med Crealies rektangulära dies med stygn! Jag Älskar deras dies med stygn, ger en inramning som jag gillar!
I ett av hörnen ovan stämpelmotivet valde jag att denna gång ha en liten blomma med ett vikt organzaband.
 
Stämpelmotivet som jag valde att använda i denna utmaning var Wee stamps - Silver Fairy och eftersom jag Älskar att blanda blommor så fick det bli så även denna gång!
Magnolias vita ros med guldglitter passade perfekt! Jag gjorde även guldiga snurblommor som jag gillar att variera i ett blomarrangemang. Jag knöt även en rosett av Seam Binding - bandet och valde att ha det bland blommorna.
Visst kan man inte få för mycket blommor?
Jag har använt mig av Svannah Grass och Blommor på stjälk för att få lite höjd på arrangemanget.


Här är hela kortet och som ni ser så använde jag även en Doilies för höjd på kortet och en underbar spets under stämpelmotivet. Wee stämpeln har jag färglagt med mina distress pennor samt Inka Gold! Super skoj att blanda dessa!
 
 
Material från MoaPyssel:
 
 
Ha en trevlig helg!
 
 
Kram Jojo!Inga kommentarer: