länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 10 juli 2015

Grattiskort

Hej på er!

Jag har haft det underbart på min semester och rätt så tur med vädret ändå.
Jag är inte så förtjust i värmen, så nu när det är mulet och 19 grader, då trivs jag ;)

Idag vill jag visa er ett grattiskort.
Jag börjar med att visa er den ljuvliga diesen från joy- cirkel och hörn

Blommor, det är ett stort måste ;)  dessa kommer från prima och wild orchid craftså mitt kort:Papperna kommer från echo park och dem är ljuvliga. Jag är inte så färgstark av mig egentligen,  men dessa är underbara tycker ja.  Rosetten är en dies från magnolia och grattis är moas egna stämpel.Nu önskar jag er en härlig helg.

Kram Johanna.
Material från moapyssel

Papper från echo park
Dies  joy - cirkel och hörn, magnolia - brides bow
grattisStämpel - moas egna 
Blommor från prima och woc

Inga kommentarer: