länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 9 juli 2015

Ibland behövs ingen motivstämpel eller klippark.

Hej!

Åter igen Torsdag och snart helg! Veckorna bara rusar förbi men denna vecka som varit har jag verkligen haft en skaparanda mycket beror på vädret som vi har haft här regn och grått på himlen.
Men det är skönt att även på sommaren känna att det är ok att vara inne och pyssla!

Denna vecka tänkte jag visa ett ganska enkelt kort utan någon motivstämpel eller klippark. Ibland vill man bara ha en textstämpel och låta den få stå i centrum och det var just det jag tänkte försöka skapa.

Jag bara älskar denna spets den är verkligen helt underbar att ha på kort! Bakom den underbara spetsen använde jag mig utav organzaband. Det gjorde så att spetsen fick en ram runt sig och fick också spetsen att se bredare ut utan att skymma för mycket av kortet.

Denna Digi är så vacker och behöver verkligen inte någon motivstämpel för att passa på ett kort. (Glöm inte bort att vara med i Sommartävlingen så får man den gratis!) Här har jag även stansat ut den i Crealies underbara dies!
Snurrblomman tycker jag ger blomarrangemanget en bra variation då den är väldigt elegant! Den har blivit ett måste på mina kort! :)
Bling i blomarrangemanget är nästan ett lika stort måste. Har man bling där runt så behövs det som inget mer enligt mig.  Jag brukar ha svårt att låta hörn och andra ytor vara tomma just för att det kan se tomt ut men det försöker jag ha i bakhuvudet.


En underbar doilie i bakgrunden så blev detta en central plats för ögat att fastna på!
Här är hela kortet.
Material från MoaPyssel:
Digi-stämpel (gratis om man är med i sommartävlingen)
 
 
 
 
 
 
 
Kram från Johanna Olsson!

Inga kommentarer: