länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 16 juli 2015

Kort till bröllopsdag i rosa

Hej!

Idag är det återigen min torsdag Men idag är det inte vilken torsdag som helst utan det är makens och min bröllopsdag. Tycker man att en vecka/ett år går snabbt så går fyra år som gift hur snabbt som helst!

Till idag har jag i alla fall skapat ett passande kort till oss som han ska få! Det är ett kärlekskort och eftersom jag älskar Rosa så kan ni ju gissa att även detta är i rosa Trots att jag ger det till honom! :)

 
Här har jag använt mig av Scrapberry´s underbara textstämpel som säljs i ett bröllopskit. Den är så snygg! Kittet är så billigt endast 29kr inklusive frakt för 5 st olika stämplar! :)
 

 
Jag har använt mig utav en stor bred spets, stansat ut hjärtat i vit cs i Joys härliga hjärtdie (ett måste i min dies låda), Massa blommor, stora färgskiftande rhinestones i rosa/grönt och har även gömt en av primas härliga ramar bland blommorna. Ser ni vart den är?
Jag har även testat en ny favorit de gröna Svannah grässtråna Så härliga och ger blomarrangemanget en härlig början/avslut.
 
 
 
Jag har även använt mig utav papperslera till två fjärilar. Har man inte testat marthas papperslera så bör man göra det! Så rolig att hålla på med att man aldrig vill sluta! ;)
 
 
Här kommer hela kortet!
 
 
 
Material från MoaPyssel:
 
 
Trevlig smygstart på helgen!
Kram från mig, Johanna O!

2 kommentarer:

Miapuh sa...

jättevackert <3

Marita Johansson sa...

Ett fantastiskt ljuvligt kort