länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 8 juli 2015

Ljusa färger med Wee Stamps

Hej,

Har nu ytterligare en märke med underbara stämplar som jag ska lägga bland mina favoriter! Jag pratar om märket Wee Stapmps! De är söta, roliga att färglägga och har fina detaljer.

Idag visa jag ett kort i ljusa färger med stämpeln Wee Florist. Jag har färglagt med Copic Sketch och som ni vet så övar och övar jag på färgläggning. Jag blir hela tiden inspirerad att måla av mina DT-kollegor och min DT-mama, så nu tycker jag det är roligt och jag längtar till jag kan sätta mig och måla. Det är jätteroligt och gör mig glad.

Mitt kort har jag dekorerat med lite chipboard i trä, blommor, band och lite spets.

En tag från Magnolia har jag "gömt" lite och där kommer jag att stämpla några kloka ord eller en hälsning till den som ska få kortet.

Material från Moa Pyssel:
 
Önska er alla en härlig onsdag och hoppas ni har bättre väder än mig, som är regn!!
 
Kram från mig,
 

Inga kommentarer: