länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 20 januari 2016

Kort "just wanted to say"

Hej!

Jag tror jag fortsätter som några i vårt design team gjort denna vecka... att skapa i ljusa färger.

Moa Pyssel har många fina dies och jag har dekorerat mitt kort med ett litet litet axplockl av alla som finns. Ett par vackra blad, som nästan liknar fjädrar, är en dies från Joy! och den ligger mig varmt om hjärtat. Sedan har jag en ny dies från Marianne Design som innehåller en cirkel med vacker bård, en blomma och fina blad som kommer att passa bra till blommor av olika sorter. Erkänner att jag är nöjd med mitt inköp *ler*

Det hjärta som finns i ett av hörnen har jag stansat ut med en dies från Lawn Cuts. Jag har fäst dem på varandra med distanskuddar för att få en liten rolig detalj.

Runt hela kortet har jag fäst pärlband, lite trickigt att få dit, men med hjälp och vägledning från teamet så sitter det runt det söta randiga pappret.
(Beklagar de konstiga färgerna som bilderna har! Skyller på att vi har så kort tid på dagen som det är det perfekta fotoljuset.)
Önsar er alla en fin onsdag och på återseende.
Kram från mig,

Inga kommentarer: