länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 11 februari 2016

Frid, snö och stjärnor

Hej!

Idag tänker jag påminna er om tävlingen som pågår fram till sista torsdagen i februari. Ni missar väl inte chansen att vara ute i god tid med julkorten samt ha en chans att vinna ett presentkort hos Moa Pyssel? Tre ord därefter är skapandet fritt. Snö, stjärnor och frid var de ord som drogs och de ord som  skall skapas med.

Idag visar jag såklart ett inspirationskort på mina tolkningar av orden.

Jag fick många idéer utav dessa ord men när jag såg dessa klippark så kändes det helt rätt.
Snö check och frid ja det var för mig helt klart med. En granskog ger mig helt enkelt frid (speciellt höst med all svampplockning).
Och visst är de snygga?

3 stycken ark av dessa klippark för 39kr och frifrakt!

Som vanligt har jag valt att ha många blommor på kortet och idag var inget undantag!
Jag gillar att blanda stora som små samt olika färger för att försöka få ett organiserat kaos.

Denna gång valde jag att bara använda ett tunt hampasnöre som knutits i många knutar för att få lite struktur och variation. Bland blommorna finns såklart även lite bling men jag har även gömt det tredje ordet i tävlingen, nämligen stjärnor.

Papperna kommer ifrån Maja Design och finns såklart hos Moa Pyssel! Lotta har många olika. Dessa är stansade med Crealies rektangulära dies med stygn som jag gillar massor! Samt att jag stansade ut en MFT vimpel!
Använde även Martha Stewarts lättviktslera och formar för löven som användes som avslut till blomgruppen.

Hoppas ni gillar kortet och fick inspiration av att vara med i tävlingen! 

Kram från mig, 
Jojo


Inga kommentarer: