länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 12 februari 2016

Enkla tags

Hejsan!

Ibland händer det att man stöter på svackor i sin resa inom scrapbookingens värld. Jag har råkat ut för en sådan svacka just nu. Det var med stor möda jag lyckades skapa två enkla tags till några av mina favorittjejer. Men jag är inte orolig. Ibland blir det så i livet. När man har mycket annat runt omkring sig som gör att lugnet och skaparlusten inte infinner sig. När jag tittar mig runt i butiken får jag oftast tillbaka lusten, men då brukar inte tiden finnas för då jobbar jag.

Men en sak som brukar göra att det kliar i fingrarna på mig igen är när jag skapar med en ny produkt. Här har jag använt mig av flera nya produkter. Dels ett block fullt av vackra tags från Prima. Så ny stämpel från Joy crafts. Jag gillar att ha andra material på mina alster. Det gör att det bryter av så fint. Som t ex wood veneers.

https://moapyssel.se/sv/178-stamplar-nellie-snellen


Alla stämplar från Nellie Snellen kostar 49 kr styck och är fraktfria!!


Underbara nya stämplar från Nellie Snellen!
Material från butiken:
Block med tags från Prima (fysiska butiken)

Ha en jättebra helg! kram Lotta


Inga kommentarer: