länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 18 april 2016

Jag var i Solna i helgen

Tillsammans med flera tusen andra scrappare :)

Har du aldrig åkt på någon träff så kan jag starkt rekommendera dig att åka på något event eller scrapträff. Att träffa andra människor som har samma intresse och hobby är så inspirerande. Full med ny energi och nya idéer kommer man tillbaka hem och är sugen på mer.

Jag var där som mig själv, och hade inte med mig butiken.


Det är gott om plats i de nya lokalerna.En sak som jag förundras över är hur mysigt det ändå kan vara tillsammans med 1000 andra. Jag är en småstadstjej och gillar lugn och ro, men det får jag faktiskt ändå! Det är inte så högljutt som man tror. Och alla fantastiska människor man möter.. Wow säger jag bara.

Jag gillar att det är en blandning av butiker på stället. Jag gjorde ett armband. Kul att bli en "pärlare" för en dag. :)


Jag tror det finns något nytt och roligt för alla "pysslare"

Sedan gjorde jag scrap-alster också. De är inte helt färdiga än dock. Albumet ska smyckas och jag saknade lite saker. Men det är så jag brukar göra att jag påbörjar alster på träffar och sedan slutför jag dem hemma. Funkar för mig. :)

Ha det så bra och jag hoppas vi träffas på någon träff under året! kram Lotta
Inga kommentarer: