länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 20 april 2016

Krya-på-dig kort

Hej!

Vilket april väder vi har här i norr idag (tisdag)! Snön vräker ner, hoppas att det slutar snart för jag längtar efter riktig vår med sol och värme!

Jag tror att ni har sett att det pågår en tävling hos Moa Pyssel och det kort jag visar idag tänkte jag kanske kunde bli lite som ett inspirationsalster. Det som skulle vara med var blommor och för mig som älskar blommor så var det inga större problem.
 
Ett par korall-rosa blommor från Prima passar bra och matschade pappret kanonfint. Vita blommor tycker jag ju aldrig är fel, så placerade ut några.
 
Denna stämpel med blommor kommer från Nellie's Snellen och jag erkäner att det var lite pirrigt att stämpla direkt på mönterpappret, visste ju inte riktigt hur det skulle bli. Kikat på resultatet och jag gillar det!
 
Har helt förälskat mig i de fina papprerna från Maja Design, mjuka fina färger. Sedan gillar jag klipparken som finns i butiken, de kan användas till många olika alster. Det är bara fantasin som sätter gränserna.


Material från Moa Pyssel:

 
Önskar er en trevlig dag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: