länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 maj 2016

Wee stamps Waynet

Hej på er.

Vart tog det varma goa vädret vägen? visst är det bättre scrapväder nu och man behöver inte få så dåligt samvete för att man sitter inne men det kunde ju varit lite varmare. Packade ner mina vinterkläder förra veckan men känner nog att jag får plocka fram dem igen. Var tvungen att ha vantar till jobbet häromdagen så kallt var det.

Men däremot tänkte jag värma er med ett somrigt kort i gult och blått idag. Ett kort i riktigt varma toner med dekorationer embossat i guld och stämpeln är Wee stamps Waynet som jag använt mig av. Jag älskar ju dessa stämplar och det finns  nog ingen av dem som jag inte fastnat för.

Denna stämpel fick jag då jag var gäst DT för wee stamps och den finns även i Moas pyssels sortiment men även om den kanske är slut och flera av dem andra så är det stämplar som ständigt dyker upp igen i butiken så håll utkik.

Valde lite olika passande blommor och de turkosa pyntbären fick jag av Moas och tyckte de passade perfekt att dekorera detta kort med.

Fjädrarna är magnolia dies. Valde att stansa ut ett par extra där jag färglade toppen av dem i svart distress ink och sedan klippte av för att klistra på dem på de andra så de skulle påminna mer om ett par örnfjädrar.

Fjärilen tillhör ett set med 4 olika som jag embossade i guld och sedan färgade in med distress ink.

Den ursöta stämpeln i sin helhet.

Även denna fjärilsstämpel tillhör setet och den embossades färglades med två färger och klipptes ut. 
Den gula seambindingen finns färdig att köpa i den färgen. Visst är den läcker. Tagen som de sitter i är en magnolia tag i två delar. har även stämplat lite svagt med Marianne designs poststämplar på tagsen.

Sen kortet i siin helhet. Jag valde även att kladda lite inka gold i just färgen gold på blommorna fågeln och det med för att få ett mer mjukare kort.

Önskar er en härlig tisdag

Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Papper

Stämpel 


Inga kommentarer: