länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 2 juni 2016

Fjärilar fjärilar..

Hej! 
Återigen Torsdag och det är min, Jojo's, bloggdag! 
Idag tänkte jag visa ett kort som jag vid förra veckans DT-träff hos Moa Pyssel överlämnade till vår DT-mama som hade fyllt år! 

Det är även lite inspiration till tävlingen vi har i Facebook-gruppen " Inspireras med Moa Pyssel" där tävlingen handlar om fjärilar. 
Jag tyckte därför denna underbara Whimsy-stämpel skulle passa perfekt! Många wee-stämplar har ju vingar och skulle ju därför passa perfekt. Lotta har lagt in många i nätbutiken, så gå in och kika om de stämplar du vill ha finns inlagd!

                                            
Ibland passar inte de färger på rosorna man tänkt och jag färgade därför in en stor vit blomma med distress markers! Då får man exakt de färger man kanske som jag har använt på vingarna på stämpelmotivet.


 Några stämplar som jag är extra glad över att Lotta tagit in är Scrapberry's stämplar! 29kr/set och det finns många användbara stämplar! Här har jag använt textstämpeln från detta set. Och visst är nallen söt också?

Runt stämpelmotivet har jag även stämplat med Marianne designs poststämplar. 69kr för många poststämplar som jag tycker "livar upp" motivet!


Här visar jag hela kortet där jag har gjort bakgrundspapperet med hjälp utan distress ink pads i olika bruna färger, prima brevtextstämpel och fjärilar som tyvärr är slutsålda!
Jag använde doilies bakom "mönsterpapperet". Bakom motivet satte jag en bit ostduk för att få lite känslan av barn som försöker fånga dem. Jag tycker detta ger liv åt kortet! 
Såklart har jag många blommor på kortet och använde en rosa spiradekoration mitt i arrangemanget lite mer för att den skulle vara en del av den och inte bara ett avslut.
På andra sidan av arrangemanget använde jag Marianne designs blommbårds band som jag gillar massor.
 Därefter dekorerades kortet med ännu fler fjärilar utstansade i Pions underbara papper.


Jag hoppas ni får en trevlig dag och att ni vill skapa ett alster till tävlingen!

Kram, Jojo

Inga kommentarer: