länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 1 juni 2016

Kort i grönt med Wee Stamps

Hej!

Oj, vilken galet rolig helg jag har haft. Jag har fått träffa Lotta och alla de andra tjejerna i DT-teamet!! Från fredag till söndag har vi snackat, skrattat och vi har självklart pysslat liiiiite också.
Jag passade på att måla en liten stämpel från Wee Stamps och det blev början på mitt kort som jag visar idag, ett kort i grönt och gul-orange.

Jag färglägger ju med copic sketch och tycker det är riktigt roligt! Självklart måste jag öva och öva och öva, men när det är roligt så gör det inget. Jag tycker också att Wee Stamps passar mig när jag vill träna, så jag kör på med dem.

Jag använde mig av nya papper från Bo Bunny. Härligt klara sommarfärger, med fina guldprickar= såååå fina. Blommor är ju aldrig fel på kort, så jag har dekorerat med vita och ljusa blommor. Fågeln är en figur som är gjord med lera, infärgad med distress ink och inka gold. Detta med att använda färger på dessa lerfigurer är något som är väldigt nytt för mig. Jag fick en lite privat workshop av Pia under träffen, så detta kommer ni att få se mer av. En dies från Marianne Design med form av blad får bli en liten fin detalj.

Kortet i helhet. Klara somriga färger, med en söt liten hälsning och ett stämpelmotiv. Ibland blir kort eller alster inte riktigt som man tänkt sig, och så var det med detta kort (de andra tjejerna kan intyga det). Men det är väl ibland en del av tjusningen med denna fantastiska hobby, det blir inte alltid som man tänkt sig

Material från Moa Pyssel:
Wee Stamps (ett par olika godingar finns i webshopen)
Papper - Bo Bunny (fysiska butiken)
Rosor - 10 pack (fyskiska butiken)


Önskar er alla en trevlig onsdag!
Många kramar från mig,


Inga kommentarer: