länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 16 juni 2016

Förälskelse vid första ögonkastet.

Hej!

Idag tänkte jag berätta/visa om en nyförälskelse..

Första gången jag såg färgläggning med dessa pennor så blev jag kär. Tänkte dock att jag har ju mina distress markers så kändes lite jobbigt att byta ut dem när man väl har börjat få in tekniken med dem.

Men sedan ju fler färgläggningar jag såg ju mer förälskad blev jag.. Ni kanske kan lista ut vad som hände sedan? Tillslut måste man bara testa. Jag köpte ett 36 pennors set av Polychromos pennorna med några extra pennor, några stompfarna i olika storlekar samt förtunningsmedel! Sedan är det bara att köra igång. Börja med en ljus färg ta förtunning på stompfarna och tunna ut där man tidigare fyllt med lätt hand den ljusa färgen. Sedan gå på en lite mörkare färg om man vill!

Jag tänkte att det kommer att ta månader innan jag får till tekniken och får in den.. Men jisses. Jag blev helt såld. Kan det vara såhär att färglägga? Jag blev förvånad. Och mycket snabbare än med distresserna trots att jag inte fått upp någon riktig fart..Detta är alltså resultatet efter att jag för första gången håller i dessa pennor! Jag gillar resultatet som ett första försök!


Detta är mitt andra försök efter byte av lite färger mm.


Tredje försöket med gula och orangea färger(som jag annars tycker är lite svårt).

Fjärde försöket  mina favorit färger, lila och rosa!
Nu började jag hitta två pennor som var ok till hud!

Vid femte försöket tänkte jag att oj jag har typ bara färglagt i tjej färger MEN det måste jag råda bot på.. Sagt och gjort en färgläggning i grått och blått! Oj oj.. Här blev jag totalt uppe i det blå.. Oj.. Jag brukar inte gilla blått men denna är nog den jag gillar mest utav dessa fem.
Vilken är din "favorit"?

Alla stämplarna är från Whimsy stamps!

Ni har väl inte missat att Moa Pyssel har fått in dessa underbara Polychromos pennor? Finns både set och lösa pennor för er som vill testa! ❤️
Lotta hade dessutom fått några avbokningar från förhandsbeställningarna av Whimsy stamps så är det någon man vet med sig att man inte hann köpa är det god tid att gå in och kolla på webshoppen nu! Kanske har du turen med dig och hitta den du söker!

Kram

Jojo

Inga kommentarer: