länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 15 juni 2016

Fjärilar till vår sommartävling

Hej!

Idag vill jag slå ett slag för vår sommartävling som finns i vår facebook grupp "Inspireras med Moa Pyssel". Välkomna in i gruppen om ni inte redan är med! Er alster lägger ni upp i gruppen Tävling Maj/Juni. Om ni har några problem eller frågor är det bara att kontakta Moa Pyssel.
Det finns redan nu några fina och underbara alster och jag hoppas att ni kära pysselvänner tar chansen att inspirera oss andra och vara är med i denna tävling.

Jag älskar ju fjärilar och är glad att Moa Pyssel har en massa produkter i olika former av fjärilar. Jag tänkte också passa på att visa ett par alster är jag använt olika typer av fjärilar. Hoppas att jag kan göra er sugna på att vara med i vår tävling. Ni har kanske en favorit fjäril som ni kan använda eller saknar ni just en fjäril så hoppas jag kunna visa någon som finns i butiken som kan falla er i smaken.

Dies och fjärilar en bra kompination. Denna stora fjärilen kommer från Magnolia, tyvärr finns den ej längre i lager hos Moa Pyssel. Men det finns så många så många andra fina saker... kika här!

Dies med lite tunna, skira och vackra fjärilar kan ni hitta från bl.a. Memory BoxCheery Linn, och denna jag använt på kortet kommer från Joy!

Fjärilstämplar finns i olika storlekar och modeller!
Ett stämpelset från Marianne Design innehåller olika storlekar och former på fjärilar.
Från Darkroom Door finns en fin stämpel i form av ett collage.
En relativt stor stämpel kommer från Sheena och den är verkligen vacker!

Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,


Inga kommentarer: