länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 1 juli 2016

Så många fina bidrag men bara en kan vinna

Hej!

Jag hade tänkt blogga vinnaren av fjärilstävlingen igår men vi kunde inte utse en.. Vi slet vårat hår..
Vi har verkligen haft en svår uppgift!
Jag är så otroligt glad över att så många ville vara med och tävla! och vilket otroligt resultat.
Det gör att jag snart vill ha ytterligare en tävling! ;) Ok jag måste bara höra med min DT-mama, Lotta först! Men visst skulle ni också vilja ha en till tävling? ;) Är det många påtryckningar från er också så tror jag nog Lotta går med på det!


Nu kan jag inte hålla mig längre..
Jag måste få berätta vem som till slut blev vår vinnare..


Med ett härligt alster med vintage känsla men även väldigt mycket sommar med många fjärilar. Denna tjej fick harmoni över alstres genom att använda både metall och spets.

Ett stort Grattis till Malin Svensson som vinner presentkortet hos Moa Pyssel! Maila Lotta på lotta@moapyssel.se  Med rubrik "Vinnare i fjärilstävlingen" så kommer Lotta skicka presentkortet till dig! <3Ha en underbar helg med massor av pyssel!

Kram , Jojo

Inga kommentarer: