länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 5 oktober 2016

Lollipop-kort till brorsan

Hej!

Idag visar jag ett kort som jag gjorde till brorsan när han fyllde år. Jag tycker att det har sett så roligt ut att skapa ett lollipop-kort och velat testa och gör ett, så det är ett sånt som ni får kika på här idag.

Jag har försökt att få det lite mer åt det manliga hållet, då min bror bl.a gillar bilar och lite sånt. Inget passar väl då bättre än att använda papper från Pion Design och kollektionen Mister Tom´s Treasures. Ibland behöver det gå lite fort när jag ska skapa ett kort, då jag ibland (läs oftast) scrappar i sista minuten och det här var ett perfekt kort. Blir lite roligare än ett "vanligt" rektangulärt kort och det gick relativt fort att göra.
Kan också skriva att han blev lite överraskad både av formen och av att jag faktiskt gjort ett kort till honom, så det var en bonus för mig.

Den fina Grattis diesen från Moa Pyssel var ett måste! Sedan klippte jag ut en tag och en bil från ett papper. Basen, den bubbliga cirkeln är utstansad med en Spellbinder dies.

Insidan kan inte dekoreras så mycket, det måste vara platt så att kortet kan vara stängt. Jag använde mig av ett pappar med många små registrerings skyltar på en sida och en större på den andra sidan tillsammans med namnen på vi som grattade.

Jag har lite svårt för att använda, eller komma ihåg, de sugrör jag har... men gör man de här korten så kommer de att gå åt. De här korten är ju perfekta för att sticka ner i en blombukett eller liknande.

Material från Moa Pyssel:


Önskar er alla en fin onsdag!
Kramar från mig,


Inga kommentarer: