länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 7 oktober 2016

Tack för alla ansökningar till designteam

Hejsan!

Inget är bestämt än!!


Tusen tack för alla ansökningar till designteamet. ALLA som ansökt är underbara människor och scrappare. Därför kommer det ta lite tid. Jag måste få rådfråga de andra i designteamet om hjälp, för det är för svårt för mig att välja själv. Ni är alldeles för bra och för härliga!!

Jag kommer läsa igenom era email och kolla på era länkar och alster som ni bifogat. Alla kommer få ett svar på sitt email, så ni vet att jag inte missat er. Jag önskade ju att ni skrev DTmedlem och så har jag gjort ett filter så alla som skrev exakt så, gick rakt in i rätt mapp. Men jag ska se så ingen skrivit något liknande och jag missat er. Lovar att leta noga!

Om ett par veckor räknar jag med att ett par nya tjejer kommer in i vårt härliga glada designteam. Jag ska kolla lite hur teamet vi har nu vill ha det, hur många nya tjejer vi egentligen har plats med. Jag trodde vi behövde två, men tror vi har plats för en till. Hoppas hoppas, för det är så roligt med nya människor!! :)

Men ha lite tålamod med oss. Det tar tid att gå igenom era underbara email! Och än en gång, tusen tack för era ansökningar!! kram LottaInga kommentarer: