länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 26 oktober 2016

Ny DT medlem hos Moa Pyssel.

Hej Godingar, 
Idag får jag äntligen berätta för er att JAG har fått äran att bli DT - tjej hos Moapyssel
Jag är så otroligt glad, Tack fina Lotta för att du vill ha med mig i teamet. <3 

Häng nu gärna med på min lilla presentation här nedan: 
För bara 3 år sedan fann jag mitt stora intresse för just Scrapbooking. Och då fick jag för mig att vilja göra ett personligt album till min dotter :) På den vägen fortsatte det och sedan dess kan jag inte sluta helt enkelt. Jag är självlärd och när jag skapar gör jag för det mesta kort där färglagda stämplar brukar vara i fokus.  Jag använder Copic sketch pennor som är mina favoritpennor hittills.

Jag heter faktiskt Moa och blir 26 år på Måndag nästa vecka.  :) Jag bor med min sambo Daniél sedan snart 8 år tillbaka. Tillsammans har vi vårt lilla mirakel Alicia som är 3 år och jag får inte glömma våra tokiga katter här hemma också. Vi bor i Norrköping och jag jobbar i vården som vårdbiträde/Stödassistent. När jag inte jobbar, pysslar eller är med familjen försöker jag hinna med allt annat hehe. ;) 

Jag är en rätt lugn person som har och tål humor, gillar att bjuda på mig själv och göra andra människor glada.  Förutom dom egenskaperna har jag ett kontrollbehov & inköpsmissbrukande men det är antagligen en annan historia haha. Nu tänkte jag bjuda er på mitt första Alster hos Moapyssel. 

Dagens kort är ganska höstligt med lite frostdetaljer på som jag tror Lotta kan ordna hem till butiken igen. Jag beundrar verkligen effekten av frostglittret. Jag älskar att göra alster i bruna/beiga nyanser och nu när det är höst (min favoritårstid) kan jag ju passa på att utnyttja dessa färgnyanser mer än vanligt hehe. Grattis stämpeln som är längst ner till vänster på kortet är tillverkad av Lotta, helt underbart söt stämpel. 


Jag har färglagt stämpeln med copic sketch pennor. 


Hår: N9 7
Hud: E35 33 31, R32 00
Klänning&Rosett: E44 43 41
Draken:B66 63 60, V04 01

Material Lista :

Jag hoppas ni blev inspirerade av dagens inlägg, vi ses nästa Onsdag :) / Kram DT Moa


2 kommentarer:

Carina sa...

Ohh,jättefint och Tilda med drake ursöta.

Therese sa...

Grattis igen fina Moa <3
Vackert kort med :D