länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 23 november 2016

Julkort

Godmorgon sötisar! 
Idag är det min tur att blogga här inne & då vill jag fortsätta inspirera er med julkort. :) Jag älskar verkligen denna stämpel från Magnolia, hon är så söt <3 Det var inte längesedan jag bokade hem denna stämpel via Lotta :) När Lotta behöver fylla på sin butik med stämplar emellanåt låter hon oss kunder samtidigt få chansen att boka dom stämplar vi vill ha. Det tycker jag underlättar så mycket, för det är sällan jag gillar att handla från företag utomlands och därför är det så himla bra att Lotta fixar stämplar som vi kunder vill ha :) plus att man slipper fraktavgifterna. 


 Jag har färglagt stämpeln med mina copic sketch pennor
Färgkombination:
Hud: E01 02 000 R43 20 00
Hår: E47 44 41
Mössa & vantar: C3 1 (Snöeffekt som finns i Moapyssels fysiska butik)
Poncho: E44 43 42 41, vit gel penna
Skor och snögubbens hatt: N9 7 5 3

Material lista från Moapyssels butik:
Cheesecloth
Charms (finns i fysiska butiken)
Blommor (finns i fysiska butiken)
Stämpel från Magnolia (handlade från Fysiska butiken) 

Bara säga till Lotta om det är något som fattas i butiken, hon kan ha det i sin fysiska butik eller beställa hem det du vill ha helt enkelt om man frågar snällt <3 

Inga kommentarer: