länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 22 november 2016

Tack-kort

Hej alla pysslingar!

Har ni varit med om en scrapblock dvs att man tappat inspirationen helt och när man sätter sig vid pysselbordet så händer liksom ingenting. Mycket frustrerande, men tror vi alla har varit där i olika sammanhang. Det kan vara ett CV när man söker jobb, kärleksbrev till någon man tycker om eller helt enkelt när man ska göra ett tack-kort, hehe!
Det jag gjorde, som fick igång mig, var att städa mitt skrivbord. Jag sorterade in papper och bland dom så hittade jag en gammal skiss, jippi! SHABAAM! Där kom den, inspirationen!Pappret som jag använt till detta kort är Primas "Tales of you and me", Det är sådär härligt romantiskt och lummigt! Die´n är en spellbinders och alla blommor är Prima.
"Tack" är en digistämpel, Moas egna. Jättefin!Materiallista från Moa


Jag tackar för att jag fick visa upp mitt kort och jag hoppas ni har fått lite inspiration!

Ha det gott!
/Mia


Inga kommentarer: