länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 19 november 2016

PL inspiration

Hej!

Idag blir det ngt helt annat än julkort i bloggen. Jag tänkte att jag skulle visa hur jag fortsätter försöka mig på att göra PL-sidor. Jag tycker det är roligt och jag lär mig hela tiden.
Tänkte att det är många som kanske ska PLa "Daily December" och kanske kan jag inspirera till detta eller att bara inspirera till att prova på eller ta upp PL-pyssel ute i landet.

Här kör vi en liten skål...
Jag har rundat alla hörn med en punsch. Jag har stämplat lite dekorationer på ett par kort och även använt lite dots, trädekorationen och även jutevävsdekoratiner.

 Stämplar blir en fin dekoration. Det är enkelt att använda och det gillar jag!

Ibland blir det inte riktigt bra när jag pysslar, men det är väl så med pyssel. Denna sida blev tokigt! Jag ville så gärna ha med kortet där jag och min man är typ jätteless och vill åka hem från Skansen. När jag skar kortet på oss trodde jag det skulle bli bra, men njaa, blev inte som jag tänkt och inte alls bra. Jag bjuder dock på det, och har lärt mig något tänkter jag. Jag vill ändå inte ta bort fotot så mitt misstag får hänga med sidan och albumet.
Även på denna sida har jag stämplat en del. Det blev ett par hjärtan och ett par ord. De kommer alla från Kaiserkraft.


*tillsammans*

Material från Moa Pyssel:

Önskare er alla en fin lördag!

Karm från mig,Inga kommentarer: