länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 28 januari 2017

Moas tack die

Hej på er!

Idag tänkte jag inspirera er med ett Tack kort med moas egna die.
Jag har nämligen en underbar väninna, som ställer upp i vått och torrt och hon är så glad och positiv och man får en sådan boost när vi träffas. Idag var inget undantag *ler* och det hon gjorde för mig, det vill jag ge igen.

Så ikväll har jag knåpat ihop ett litet tackkort


Jag fick ett litet brev från moapyssel idag med ljuvliga papper och klippark från pion designs 2 nya serier, where the roses grow och the songbirds sercret. Så valet var lätt idag vad jag ville skapa med.
Här har jag klippt ut fågeln på grenen och så har den fått lite glossy accent på sig.
Ni ser även lite härlig lasercuts och ljuvliga blommor.
Moas egna tack die - så användbar och bra i storlek
Kolla in dem ljuvliga bladen från lalaland craft - kommer i 2 olika storlekar.
Jag vet att moas ska lägga en order därifrån snart - så maila om ni är intresserade att hon ska ta hem dem åt er.

Så mitt kort


Bakom klipparket har jag använt en ramdies från spellbinders - floral oval och den är en stor favorit hos mig och har varit ända sedan den kom för några år sedan. Så användbar.

Nu önskar jag er en fantastisk dag.

Många Kramar Johanna Bergstrand Dt


Material från moapysselInga kommentarer: