länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 29 januari 2017

Dopkort

Hej på er!

Idag tänkte jag visa ett rosa dopkort som jag fick på beställning till denna helgen. Jag brukar ju oftast göra fyrkantiga men ibland så vill jag snirkla till stommen lite och det finns ju många olika dies till den hjälpen.

Pappret är Maja design  och även bilden på barnet kommer från maja designBlommorna är handgjorda och Moa pyssel har dies att kunna göra egna blommor. Ramen som ni skymtar är gjort med Martha Stewarts lera i en silikonform och här ser man även den gulliga bilden som jag satt en spellbinderram runt om.

En fin spets kan jag inte vara utan och bredvid blommorna satte jag även en fjäder i lera som kommer från en martha Stewart silikonform.

Hoppas ni får en trevlig söndag även om det hos mig är väldigt disigt och ett par minusgrader. Får hoppas att det lättar på och solen tittar fram så man kan ta en promenad senare.

Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel

Papper

Dies
 
 


Inga kommentarer: