länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 16 maj 2017

Tag

Hej alla fina pysslare!

Hoppas ni har det bra så här i mitten av Maj, tänk vad tiden springer iväg om 5 veckor börjar första semesterperioden på mitt jobb. Undrar om de kommer kunna bada då? Jag har tur för min semester börjar i slutet av Juli så då har kanske vattnet hunnit värmas på!

Idag bloggar jag en tag i vårfärger. Jag har gjort kanterna lite annorlunda och använt ett par olika Tim Holtz dies, de skär igenom även tjockare kartong som tagen är gjort av. Kul att piffa till den lite. Tagens mönstrade papper är ett Echo park från serien som jag använt tidigare. Kul att se hur olika det kan framhävas då pappret egentligen är färgsprakande. Jag har mattat ner det med Gesso och distressat, använt en stencil och en molding-paste.


Ramen är från Prima, har svärtat ner med distresser och Inka gold. Ramen har jag fyllt upp mindre glasstenar, shimmer och fäst det med ett gelmedium som blir transparent när det torkar.
Blommorna är Prima jag har tagit itu en blomkvist/arrangemang så det passar min smak bättre. Fjärilarna, som är embossade med ett UTEE-pulver, kommer från en Pion Design serie "A day in May" heter den. Texten är från samma serie.


Några olika sorters band, brad, lite flakes och glitterdetaljer finns också där.


Jag hoppas ni känner att denna tag inspirerar, den var kul att göra!

Varma kramar!
/Mia


Inga kommentarer: