länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 21 juni 2017

prins groda i butiken!

Hej finisar! Äntligen har Våran DT- mama Lotta Fått hennes efterlängtade son. Jag har nämligen redan varit där och tjuvkikat 😍 Heeeelt underbart söt litet knyte ska ni veta. 💖 Men attans vad svårt det är att hålla i en nyfödd bebis.. Är det bara jag som tycker det? 😯 

Som ni kanske har märkt hade vi tagit en liten paus ett tag men nu kommer vi tillbaka igen. 😉😍 Lotta är redan igång med butiken igen & har massor grejer på gång så håll verkligen utkik.... 

Idag är det ju Onsdag & det innebär att det är min bloggdag hos Moapyssel. 😚

 Jag verkligen ä l s k a r denna groda, den är himla söt & rolig att färglägga. Denna stämpel kommer ni få se på fler kort som jag skapar i framtiden ska ni veta, detta har blivit en av mina favoriter. 

Material lista från Moapyssel butik:

Jag hoppas ni blev inspirerade av dagens kort, jag önskar er en fin midsommar kram från DT - Moa

Inga kommentarer: