länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 22 augusti 2017

Äntligen tillbaka!

Hej allihop!

Nu är vardagen tillbaka med både pyssel och bloggande 😉 Sommaren har varit intensiv då jag äntligen gift mig med mitt livs kärlek, det var oväntat mycket planering och fixande så någon semester har vi inte haft direkt! Och så är det orsaken till att jag varit frånvarande en längre tid. 

Hur som så har jag gjort ett kort som jag gärna vill visa er. Lotta var snäll och lät mig testa ett par Sue Wilson dies vilka var riktigt roliga. Det blev ett skak-kort men började med att plocka i bling, paljetter, pärlor och smådekos i en cellofanpåse för att sedan klä in den med papper osv. Lite bakvänt men det blev inte så tokigt!


Både den utstansade bakgrunden och blomman är färgade av distresser. Jag är inte alls van att göra egna blommor men denna tror jag är en bra nybörjarblomma, jag provade att färga in den i olika lila nyanser. Visst blir den häftig när man sätter ihop flera lager!


Jag kan inte sluta använda dessa fantastiska papper från Pion design tur att jag har många kvar, hihi! Men det är dags att ge mig på annat så nästa vecka kan det vara så att jag skapat något med ett Couture Creations papper som finns hos Moa.


Material från Moas
Pion design- Legends of the sea


Hoppas ni får en fin vecka!

Stor varm kram! MiaInga kommentarer: