länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 12 augusti 2017

Grattiskort med Moa Pyssels dies

Hej!

Jag fortsätter att visa alster med Pion Design papper. Jag måste ju erkänna att jag tycker om dem en hel del *ler*. Till kortet jag visar idag har jag använt kollektionen "Legends of the Sea".

Moa Pyssels Grattis dies är verkligen vacker, stilren och klassisk! Me like!

Blommor, bling och lite spets ville jag dekorera kortet med. Vitt passar ofta bra tycker jag så det blev denna gång. I blommorna (pricken mitt i) har jag använt enamel dots. Jag tycker den är väldigt användbar och på detta kort har jag använt den i blommorna och i hörnen på textrutan i ett av hörnen.

Kortet i sin helhet i brunt, beige, vitt och lite svart i from anv bling bling band.

Material från Moa Pyssel:

Önskar er alla en fin lördag!
Kram från mig,

Inga kommentarer: