länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 17 maj 2013

Till Frida

Hej!

När man gör ett kort till en annan kortmakerska, då brukar det pirra lite extra i magen. :)
Man vet att de vet hur mycket jobb man lägger ner, och man hoppas att de ska tycka det är roligt att få ett handgjort kort. Det här kortet gjorde jag till Frida, Pysselfröken, som tack för senast.
Hon är så söt Bella, från Saturated Canary. Hon var en av de stämplar där lagret fylldes på idag när det kom en leverans från Chicago till oss på Moa Pyssel.

Bella är en av mina absoluta favoritstämplar! Hon är skoj att färglägga! Jag färglägger med ProMarkers på Letrasets papper. Vilka papper och pennor man föredrar att använda är en smaksak och det är bra om man får låna av någon kompis eller på en träff, innan man köper egna för att veta om man vill ha just den typen av markers.

Saturated Canary
Är hon inte söt? :)

Att vara scrappare och ha en egen butik gör att man ibland inte vet var hobbyn börjar och arbetet slutar. Så var det med detta kort. Jag hade inte bestämt mig från början, bara att det var till Frida. Så jag fokuserade på det och använde mycket av mina privata saker. Cardstock är från butiken, och stämpelfärgen, och stämpeln förstås, men annars är mycket privat. Jag kan ju inte sluta använda det bara för att jag har en butik nu, eller hur? :)

Bella
Hela kortet. Det är väl ingen hemlighet att jag gillar färg? Och jag kombinerar gärna lite djärvare kombinationer.

Här finns Bella och massa andra fina stämplar från SC : Bella hos Moa Pyssel

Må så gott!

Kram Lotta


2 kommentarer:

Papermum`s sa...

Ett helt fantastiskt Lotta-kort!!!
Så fint och jag vet hur kul det är att föräras dina fina alster!
Detta lyckades du med på alla sätt! Och vilken färgläggning!!
Kram

Pysselfröken sa...

Kortet är så otroligt vackert! Tusen tack!
Kram Frida