länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 21 september 2013

Ibland är resan...

... det som är mer spännande än destinationen, förstår ni hur jag menar?
När man sitter vid sitt skrivbord så kommer man på ´bättre`idéer under tiden...
Ibland blir det bra, ibland mindre bra! =-)
Idag visar jag ett kort som jag är nöjd med. Det är verkligen inte som det såg ut i mitt huvud, det ändrades hela tiden- det härliga med kreativitet eller hur!?

Bilden är från ett klippark (Studio light -28) med massor av fina användbara bilder. Jag har skurit ut, ruggat och svärtat kanterna med lite distressfärg.

Att ´laga`så här tycker jag blir en rolig detalj!

Dessa små minitags är så användbara! Svärta kanterna med lite färg och genast har man små dekorationer att som här, skriva på eller kanske sätta små kort på?

Jag har använt blommor här som skilde sig lite väl mycket i färg. Det är enkelt att fixa med hjälp av misterna från Moas. Jag har mistat med en blå mist jag har blandat ihop själv. Även de enkla bruna blommorna har fått en mist över sig. Längst till vänster har jag rullat och knölat ihop Seam binding till en sort blomma (?!)  och upp till höger har jag gjort en` banner-dekoration´ av samma band.

Här är kortet som helhet. Jag deltog med detta kort i European scrapbattle 2. Regeln var att använda ett ord om vad scrapbooking betyder för oss. För mig är det bl. a. att njuta under hela processen! 
Håller ni med?   =-)

Material från Moa pyssel:


Nu är det dags att ge sig ut i den sköna hösten! Min absoluta favorittid på året! Härliga dagar och tidigare kvällar i scraphörnan - kan det bli bättre?!
Kram på er, ha det bäst,
// Linda
1 kommentar:

Lotta sa...

Åh Linda, ditt kort blev helt ljuvligt! Underbara färger och så snygg layout! kram Lotta