länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 14 januari 2014

Visst följer ni med på Moa Pyssels resa?

Hejsan!

Tänkte visa lite hur långt vi har kommit hittills med butiken! Jag måste erkänna att jag är rätt stolt, och det känns nästan lite overkligt! När man får se alla produkter upp-packade (i lagret har mycket varit förpackat...) så förstår man lite mer hur mycket produkter vi faktiskt har! Och en bråkdel har jag fått ut i butikslokalen men jag visar gärna det lilla. :)

Här fick bara Saturated Canarys stämplar plats. Magnolia... får hänga någon annanstans.

Än så länge har vi bara en hyllmöbel. Vi ska få upp hyllor på väggarna runt omkring. Allt får inte plats i den här möbeln.

Men en del, som lite seam binding t ex. :)

Ett ställ har vi på disken. Hm.. disken är egentligen ett skrivbord, men säg inte det till någon. :)
Bakom skymtar tomma väggpaneler. Vi har inte fått tag i krokar till dem än, så det får plats mycket mer senare...


För tillfället har vi tre ställ. Vi behöver nog ett par till. Men de ska nog inte stå mot väggen, förhoppningsvis får de stå mitt i lokalen senare.

Det var lite av vad jag jobbar mycket med just nu. Så ursäkta mig om jag inte visar upp så mycket inspirationsalster och annat just för tillfället. Men det är ju TUR för oss på Moa Pyssel att vi har helt underbara dt-tjejer som är världens goaste och duktigaste tjejer! De inspirerar er gärna! Och mig med, det kliar i fingrarna när jag ser vad de hittar på! :) Men jobbet först, och scrappa sedan. :(

Ok, jag ska sluta babbla nu. Vi ses senare i butiken, eller hur?!

Kram Lotta

1 kommentar:

Susy sa...

Åååå ser så himla fint ut!!!!

KRAM SUSY