länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 15 februari 2014

Jocke och Emma pysslade...

Hejsan!

Jag hade egentligen tänkt visa er något helt annat, men det här kunde jag inte låta bli att blogga om!
När jag jobbade i butiken igår kväll så ville Emma pyssla med Fimolera (som vi har i butiken) och eftersom jag behövde arbeta så kunde jag inte hjälpa henne. Hon lyckades övertala sin far (!) och tillsammans gjorde de de här söta prinsessorna!


De är inte så stora i verkligheten men jag ville ju visa dig vilket hantverk de har utfört, så de är lite förstorade för att du ska se ordentligt. Visst är de fina? Det är nog svårt att se men håret är gjort av "guld-fimolera" med glitter i. Det är en förpackning med instruktioner som vi säljer. Tyvärr är instruktionerna på tyska, fast jag kanske inte skulle säga tyvärr, det gjorde det hela ännu mer intressant. :) Jocke har inte läst tyska, så han fick improvisera lite.


Jag är lite ledsen att jag inte fick se Jocke fläta det här håret. Eller var det Emma? De har lite olika versioner om vem som gjorde vad.  Jag tror nog att Jocke gjorde rätt så mycket.

kram på er! Och fortsatt trevlig helg!
ps Fimo-lera säljs i den fysiska butiken. I alla fall för nu. Och det kanske är bra så jag kan informera om att instruktionerna är på tyska?! :)


6 kommentarer:

Louise sa...

Så fina dom blev. Roligt att dom fick egen tid att pyssla. Vi har ju nu sett Emma fixa ditt kort med mun och näsa och det blev så fint. Jocke och Emma pyssla ihop. Nu vill vi se Jocke som gäst DT i ett blogg inlägg. Ha en underbar helg. Kram Louise

Wilbes sa...

Så fina :) ja nu vill vi se Jocke som DT för en torsdag :D kram Jessica

Maria sa...

Wow, Jocke imponerar! Emma har alla förutsättningar för pyssel med sådana föräldrar!

Jok_96 sa...

wow vilket härligt pyssel, far och dotter, det gillar ja mycket.
Prinsessorna blev helt underbara, vilket jobb dem har lagt ner.

Kram Johanna.

Cards By MI sa...

Men så söta och charmiga. Väldigt tjusiga sessor!
Kram
Marie

Margareta sa...

De kan bara de vill, våra män, det har jag alltid sagt!!
Jättefina prinsessor och jag förstår att dottern blev superglad när hon fick pyssla med pappa och resultatet blev så här läckert!!