länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 4 februari 2014

Sneak peaks från butiken

Hejsan!

Mycket av mitt fokus ligger på att få färdigt butiken till i slutet av februari. Jag saknar fortfarande spjut att hänga upp produkter på väggarna, så det ser lite tomt ut på en del ställen. Jag är lite av en tidsoptimist, men här märker jag att varje liten del tar tid. Jag har fått skaffa mig nya rutiner och allt är inte optimalt.

Men följ med mig på en liten tur i butiken så ska jag berätta mer. :)

Stämplar och dies är ju våra huvudprodukter här på Moa Pyssel så jag hoppar över dem lite. De kategorierna vet ni ju att de finns i alla fall.


På hyllorna samsas distress paint med Liquid Pearls bland annat.


När vi tar en överblick över proukterna ser vi lite mer smått och gott. Ser du de stora glitterflaskerna på översta hyllan? De kostar lika mycket som de små flaskorna med stickles som står bredvid. Men visst är det så att kvalitet kostar lite mer. Jag har inte hunnit testa de stora flaskorna med glitter än så jag vet inte om kvaliteten är bra, jag får återkomma med info om dem. Men de är mest intagna för att vara till barn, det är en lätt pip på dem, de är stora och rejäla. Och billiga. De kommer inte komma in i webbutiken dock. De är för stora för den. 


Nu vänder vi oss om. Där står ett ställ mitt på golvet med blommor och dekorationer. Och nu ser jag att jag avslöjar att jag har fler blommor från Magnolia än vad jag lagt in i webbutiken. Jag måste ju ha lite varor att locka hit er med. Och lägger jag in allt i webbutiken så måste ni ju inte komma hit. Det måste ju finnas lite åh och wow när ni kommer in här.

På julmarknaden pratade jag med en tjej i uppskattningsvis 16års åldern. Hon sa att hon gillade att göra smycken mest. Och min dotter älskar pärlor så jag har köpt in en liten sektion med pärlor till fysiska butiken. Här ser ni ett smakprov.

Cherry blossoms i olika färger är alltid lika uppiggande. Finns bara i den fysiska butiken.


Saxar och pinsettsaxar har vi en del. Och den underbara dubbelhäftande tejpen. Den kommer var ett par kronor billigare i den fysiska butiken. En del saker kommer ha samma priser och en del saker kommer vara några kronor billigare har jag tänkt. För att ni ska känna att det ska löna sig att komma hit. :)

I fredags kom en leverans sent på eftermiddagen som jag ännu inte lagt in i webbutiken. Mycket produkter från Simple Stories och en del underbara dekorationer från Prima anlände. Jag hann inte göra så mycket med dem igår, fick prioritera andra saker. Nummer ett som jag alltid prioriterar är era ordrar. De kommer alltid i första hand för att du ska få dina varor så snabbt som möjligt.

Det var en liiiiiiten sneak peak på butiken det. Jag har som sagt ganska mycket kvar att göra och tiden bara flyger iväg har jag märkt. 

Nu ska jag packa ordrar och se om jag kan få upp lite fler varor i butiken. Sedan planerar jag att åka och köpa expressen när den kommer ut för vi annonserar i bilagan som handlar om pyssel och handarbete idag!! Coolt eller hur? Det hade jag aldrig trott för ett par år sedan. 2014 annonserar vi i Expressen. Det är stort för mig. Må så gott! Kram!

1 kommentar:

Jok_96 sa...

Å så härligt att få en rundtur i din butik, tack <3
Ska bli så härligt att få åka till den sedan.

Kram Johanna.