länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 3 september 2014

Layout i blått och brunt

Hej,

När jag började med scrapbooking var det ett första-året-album i storlek 6x6 till vår förste son som jag startade med. Jag var ganska flitig till att börja med, men sedan hände något. Det har varit en lång paus av skapande till det albumet. När vår andra son kom, gick tiden väldigt fort och vips var han stor nog att förstå vad storebror ibland satt och bläddrade i. Mitt mammahjärta höll på att brista när han frågade mig, "-Mamma, jag vill titta i mitt album. Var är det ? Kan du hämta det?". Förstå hur det kändes att förklara att, tyvärr vännen, mamma har inte börjat med ditt album. Gissa vad jag gjorde den kvällen? Jo, jag beställde ett fint album 8x6 och framkallade foton! Jag skapade ett par sidor, men sedan blev det även en paus där. Nu tänkte jag göra något åt saken och scrappa lite till våra söners album, får ser hur jag lyckas.

Så till det jag vill visa idag. Det är en layout, i storleken 8x6 i blått och brunt. Jag älskar dessa stora härliga blommorna från Magnolia. Jag har också dekorerat min sida med vackra dies från Marianne, stämplade prickar och min journaling har jag skrivit på en tag dies från Magnolia. Vid den har jag fäst vacker tyll.
 
Seam binding i brunt passade perfekt att fästa vid en stjärna i canvas. Jag är glad att Moa Pyssel har många av dessa band i olika fina färger. Canvas, trä och tyg tillsammans blir fint tillsammans.
 
Dies är något som jag aldrig kan få för många av! Här nedan ser ni en söt bård från Marianne Design.
 
På min layout har jag använt mig av nya favoritpapper Summer stories från Teresa Collins. De har en mjuk ton och jag gillar när jag har papper som går att kombinera och matcha.

Material från Moa Pyssel:
Vita blommor med brun mitt - Prima -Tivona Daisy - ej i butik ännu
 
 
Önskar er alla en härligt och fin dag!
Kram från mig!

2 kommentarer:

Jok_96 sa...

Så vacker Ejja, helt i min stil.
Kul att kombinera dies, seambinding, blev så snyggt.

Kram Johanna.

Lotta sa...

Åh så ljuvlig layout! Jo, förstår att det kändes tungt när andra sonen frågade efter sitt album. Men om du inte tänker på hela albumet som ska göras, utan verkligen tar EN sida i taget så blir det roligare och inte så jobbigt. :) kram Lotta
ps Du inspirerar mig till att fortsätta albumet om min mamma som jag fortfarande saknar så mycket. Men tänk vad härligt för Emma att ha om sin mormor. kram Lotta