länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 3 februari 2015

Kort med underbara hörn och stampabilities

 Hej

Idag tänkte jag visa ett kort där jag använt mig ett av de underbara hörn som finns hos Moa pyssel och tänkte visa lite utanför boxen som man säger och inte använde hörnen till just hörn. Jag valde att använda dem till att göra en underbar ram till stämpeln.

Mitt hörn som jag använt är från nellie snellen och heter sd020 corner 2. Här kan ni se hur hörnet ser ut utstansat. det man inte ser på bilden ovan är att ramen (det rosa) medföljer även så det är två i en kan man säga så man slipper klippa.


Här ser ni även hur jag gjort hörnen som en ram som om det skulle sitta ihop på det här sättet. det är riktigt kul att testa lite olika saker som inte är helt självklara. Sen visst är bilden från stampabilities söt med.


Moa pyssel har ju även pärlor och här ser ni en dekoration som jag tidigare gjort en tutorial på hos Moa pyssel. Snyggt att dekorera med. Även snygga blommor från bl.a prima.


Insidan använde jag även där hörnet men gjorde då en stående ram så att skrivytan skulle få plats.Så här ser hela kortet ut på framsidan


Hoppas ni såg något ni tyckte om och jag önskar er en trevlig tisdag.

Kram 
Pia Puma

Material från Moa pysselDiesPärlor till egen dekoration finns i den fysiska butiken


Blommor 2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh så snyggt kort och vad roligt att du använde hörndiesen på så annorlunda sätt! Du satte ribban högt vännen! kram Lotta

Stephi sa...

Väldigt snyggt!