länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 1 april 2015

Grattis-kort

Hej,

Oj, idag är det ju 1a april!! Jag hoppas att ni inte blivit sååå jätte lurade och att ni kanske har fått till ett litet skämt på någon. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju...

Något som inte är ett skämt är ju att den nya Grattis-diesen som Lotta designat finns i shopen för 59kr inkl.frakt. Ni har väl inte missat det?! Jag tycker att Lotta lyckats jättebra och att diesen är kanonfin! Idag ska jag visa ett kort där jag använt just den.

Jag har skapat ett kort med mörk brunt som bas, måste ju variera och utmana mig själv ibland. I båda hörnen (uppe) har jag stansat ut en dies med fjärilar och "böjt" upp dem lite. Runt den vintagebild jag använt har jag limmat fast en vacker skir chipboardram i trä.

Blommor älskar jag ju att använda och vitt passade självklart ditt detta alster. Jag har fäst tre stora pappersblommor i botten och sedan byggt på med mindre i olika former. Ett seambinding-band i ljus gult får också dekorera mitt kort.

På allt detta och i mitten på kortet har jag fäst den vackra Grattis-diesen. Jag har stansat ut den i två olika bruna nyanser och limmat ihop, tycker det blir fint att göra den lite dubbel.


Material från Moa Pyssel:
 
Kram från mig,
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh wow så snyggt kort Ejja! Och så roligt att se diesen på ditt vackra kort! ;D kram Lotta