länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 5 november 2015

1-års födelsedagskort

Hej alla där ute!
 
Visst går en vecka snabbt? Jag tycker de rusar förbi! Jag tyckte det var igår jag bloggade och ungefär lika längesedan dottern föddes.
 
Det är säkert fler än jag som ger våra barn och närstående handgjorda kort! Jag gör alltid ett kort till mina barn på deras födelsedagar.
Sonen har fått 3 st (en för varje födelsedag) och dottern har ju fyllt 1 år, självklart måste även hon få ett födelsedagskort!
Jag gillar fjärilar och vad är inte bättre än att göra ett fjärilskort? Det gillar ju även barn även om det inte är "barnsligt".
Jag har använt mig utav Nellie Snellens underbara fjäril.
Jag stämplade med Stazon och färglagt med distress markers!
 
Det är ju stort att fylla år och speciellt ett år så då tycker jag att MoaPyssels egendesignade Grattis-dies passar helt perfekt! Denna har jag gjort enligt min tutorial om hur man gör infärgning med färgpigment! Färgpigmenten är tokbillig 29kr ink porto för en burk som räcker i evigheter! Man kan göra egen glimmer mist eller som jag har använt dem här eller helt enkelt göra något annat läckert med dem!
 
Den svarta utstansade ramen kommer ifrån Joy och är egentligen fyrkantig men delade den och använde den som en "utstickare" och använde alfabetsstickers ovanpå. Är man intresserad utav den fyrkantiga ramen kan man maila Lotta för förfrågan.


Som ni säkert vet så gillar jag ha många blommor på korten så även på detta kort! Bland sugrören så stoppade jag även ner lila "Blommor på stjälk" som jag delat och använt som två delar istället för en lång.
 
Så visar jag här hela kortet här ser ni även att jag gjort ett mönsterpapper utav Nellie Snellens fjärilsstämpel och färglagt en fjäril som får symbolisera att dottern fyllde 1-år!
Jag har även använt mig utav krympplast och stämplade fjärilen och krympte den!
 
Jag tror det finns fler än jag som testat krympplast och tycker det är magi! 5 ark krympplast 69kr och Nellie Snellens fjäril 49kr med frifrakt!
 
Ha en trevlig helg!

Kram, Jojo

Inga kommentarer: